top of page

okt. 31., K

|

Balatonalmádi

HarmadikSzem Zongorameditáció & Energetizálás - Téma: Gyászfeldolgozás

A halál és szeretteink elvesztése talán egyik legnehezebb dolog az életünkben. Ennek a zongorameditációnak a célja, hogy megéljük és feloldjuk a fájdalmunkat, összekapcsolódjunk a szívünkben a szeretteinkkel, ami által megtörténik a lelkeink és lelkeik felszabadulása.

HarmadikSzem Zongorameditáció & Energetizálás - Téma: Gyászfeldolgozás
HarmadikSzem Zongorameditáció & Energetizálás - Téma: Gyászfeldolgozás

Time & Location

2023. okt. 31. 18:00

Balatonalmádi, Balatonalmádi, 8220 Hungary

About the event

Az esemény témája a gyászfeldolgozás. 

Maximum létszám 4 fő.

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezni az attila.spirit.method@gmail.com email címen , vagy a 06703412345 telefonszámon lehet a szabad helyek függvényében legkésőbb október 30. 21:00-ig!

Csoportos zongorameditáció, lélekkoncert, hangfürdő tibeti hangtálak kíséretében, energetikai kezelés, rezgésszint emelés, oldások fizikai és lelki síkon. ... Vendégeim beszámolója, visszajelzése:

“ A spiritualitás évek óta része az életemnek. Nagyon sok meditáción vettem részt. A zongora meditáción tapasztalt érzéseim viszont semmihez sem hasonlíthatóak. A zene kinyitja a lélek kapuját. Megráz, felemel és meggyógyít. Tisztában vagyok az energia gyógyító hatásaival, de amit itt kaptam a meditáció után az felülmúlta minden várakozásomat. “ (Sz. Katalin)

"Attila a meditáció során játékával olyan mélységekbe és magaslatokba repített, amiről fogalmam sem volt, hogy léteznek bennem. Hihetetlen energiákat mozgatott meg, amelyek egyik pillanatban könnyeket csaltak a szemembe, a másikban önfeledt nevetésre késztettek. Csodálatos élmény volt! Gyógyító energiái több ízben segítségemre voltak, hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem." (H. Krisztina)

"Attila spirituális gyógyító energiája és látó, intuitív érzékelő képessége ötvöződik a csodálatos kifinomult zongoratudásával, melyet pontosan úgy és olyan erősséggel szólaltat meg ahogyan arra a hallgatónak éppen szüksége van. Számomra lenyűgöző élmény megtapasztalni és átélni ezt az egyedi, gyógyító energiákkal, varázslatos hangokkal teli gyógyítást, amit a hangtálak megszólaltatása még színesebbé tesz. Köszönöm Neked Attila az eddigieket, sokat adtál egyéni fejlődésemhez, hogy masszőrként én is jobban kibontsam magamban gyógyító képességemet. " (K. Viktória) ... Nem baj, ha még nem meditáltál, nem kell semmivel készülni, csak kényelmesen csukott szemmel, fekve relaxálni. Jógamatracokat, párnákat biztosítok Nektek.

Saját szerzeményeim köré születik meg majd az egyszeri, megismételhetetlen improvizáció a zongorán égi vezetéssel átvezetve a hangok rezgésébe az általam közvetített energiát. Ez után, és az elején is kézből is érintés nélkül energetizálok mindannyiótokat. Egyéni, és páros személyes, vagy online alkalmakon van lehetőség lehívni "égi üzeneteket" lelki és fizikai síkon, amit aztán elmondok és megbeszélünk, illetve lehet bármit bármivel kapcsolatban kérdezni. Kíváncsian várom kik leszünk együtt, hiszen mindig úgy találkoznak lelkeink ezeken az eseményeken, ahogyan azt karmikusan megélni kívánják, egy csoportos energiát és közös oldásokat is létrehozva.

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezni az attila.spirit.method@gmail.com email címen , vagy a 06703412345 telefonszámon lehet a szabad helyek függvényében legkésőbb október 30. 21:00-ig!

Maximum létszám 4 fő.

Részvételi díj :

25 000 Ft előzetes regisztrációval, banki átutalással.

A kifizetett összegeket nem áll módomban visszafizetni, de átruházható más személyre kizárólag ezen az eseményen való részvételre.

Helyszín: Balatonalmádi (Jelentkezéskor adom meg a pontos címet és az utalási adatokat)

Várlak szeretettel! Gébert Attila

Facebook: https://fb.me/e/3TykWPnKM

Share this event

bottom of page